Snarvei til hovedinnholdet

Eat/Play/Love

På Toneheim Folkehøgskole er du i godt selskap! Gi deg selv et år hvor du og musikken får spille hovedrollen. Gi deg selv et år hvor du får lete og finne, lytte og spille, prøve og feile – og prøve igjen – uten annen risiko enn at du utvikler deg videre, som menneske og musiker….

På Toneheim Folkehøgskole er du i godt selskap!

Gi deg selv et år hvor du og musikken får spille hovedrollen. Gi deg selv et år hvor du får lete og finne, lytte og spille, prøve og feile – og prøve igjen – uten annen risiko enn at du utvikler deg videre, som menneske og musiker. Gi deg selv et år hvor du blir kjent med en mengde andre ungdommer med samme kjærlighet til musikk som du har. Sammen skal vi gjøre året magisk!

Gjennom et år på Toneheim Folkehøgskole er det du og musikken som står i sentrum. Du får lete og finne, lytte og spille, prøve og feile og utvikle deg videre, som menneske og musiker.

Hvorfor?

Her får du nye impulser og kan dyrke interesser og personlig vekst. Du får undervisning på ditt instrument av høyt utdannede pedagoger som også er utøvende musikere, og spille sammen med andre under kyndig veiledning. Men kanskje viktigst: du møter 160 andre ungdommer som alle har den samme kjærligheten til musikk som du har!
Uansett hvor man er i sin musikalske utvikling, vil man modnes ytterligere på Toneheim. Det gjelder også deg som allerede i dag vurderer høyere musikkstudier.

Lurer du på om du er god nok, eller kanskje om du er for god? Søk uansett.
Det viktige er at du er interessert i å utvikle deg som menneske og musiker.
• Vi underviser i klassisk musikk, jazz og folkemusikk
• Vi coacher deg fram til større trygghet
• Du får øve individuelt og i ensembler
• Du får delta i et skolekor med unik klang og utfordrende musikk
• Her øves og spilles det fra morgen til kveld
• Her får du venner for livet.

Les mer her

Søk her

 

FORRIGE
NESTE