Snarvei til hovedinnholdet

Digital Åpen dag, lørdag 29. januar kl. 12. Følg med på FB!

Hver vinter åpne Toneheim Folkehøgskole opp og inviterer musikkinteresserte ungdommer og deres foreldre inn for å bli kjent med vår skolehverdag og internatliv. Også i år må vi gjøre dette litt annerledes, og velge en digital løsning. Gjennom Åpen dag ønsker vi å vise fram hva Toneheim gjør og hva vi har å by på…

Hver vinter åpne Toneheim Folkehøgskole opp og inviterer musikkinteresserte ungdommer og deres foreldre inn for å bli kjent med vår skolehverdag og internatliv. Også i år må vi gjøre dette litt annerledes, og velge en digital løsning.

Gjennom Åpen dag ønsker vi å vise fram hva Toneheim gjør og hva vi har å by på – både når det gjelder fasiliteter, utdanningstilbud og liv og røre i grenda. De som kunne tenke seg å søke seg plass til høsten 2022 er spesielt velkomne til å følge arrangementet.

Bli med Victor og Jenny på en «tour» rundt på Toneheim, med besøk i noen av våre undervisningsrom, matsal, aula, bibliotek, treningsrom og mye mer, og ikke minst inn i våre nye og trivelige internatbygg. Turen tar ca 45 minutter, og du kan hoppe av og på etter eget ønske, eller ta en «re-tour» når du ønsker.

 

NESTE