Snarvei til hovedinnholdet

Ledige Stillinger på Toneheim

For snarlig tiltredelse har vi ledig stilling som internatleder. Les mer her:

Engasjert internatleder

For snarlig tiltredelse har vi ledig 100% fast stilling som internatleder. Internatleder er en del av skolens lederteam/stab og har personalansvar for skolens miljøterapeut.
Arbeidsoppgaver
Internatleder administrerer elevenes bosituasjon, organiserer oppfølgingen av elevene i samarbeid med miljøterapeut og pedagogisk personale og sørger for at elevene har et positivt og godt bomiljø. Internatleder er elevenes nærmeste omsorgsperson ved sykdom og personlige utfordringer.Om sommeren deltar internatleder i utleie og kursvirksomhet i skolens lokaler. Andre oppgaver kan komme til.
Personlige egenskaper
Vi søker en voksen person som kommuniserer lett med ungdom og som har gode samarbeidsevner. Vedkommende må være et ordensmenneske og kunne arbeide effektivt og selvstendig. Gode lederevner er nødvendig og relevant utdanning og erfaring fra liknende arbeid er en fordel. Personlig egnethet vil bli vektlagt.

 

Vi kan tilby

En svært meningsfull og spennende jobb i et kreativt miljø og mulighet til selv å forme innholdet i stillingen.

Lønn etter avtale. Toneheim er medlem av hovedorganisasjonen Virke, og er bundet av Landsoverenskomst for utdanning mellom arbeidstakerorganisasjonene og Virke. Pliktig innmelding i Statens Pensjonskasse.

Tilsetting, retter og plikter i henhold til lov og forskrifter for folkehøgskolen, samt til enhver tid gjeldende reglementer, instrukser og avtaler. Intervju må påregnes.

Nærmere spørsmål om stillingene kan rettes til rektor Jon Krognes på tlf. 625 40 500.

Skriftlig søknad med vitnemål og attester sendes til:

Toneheim Folkehøgskole

v/rektor Jon Krognes

2322 RIDABU

Eller til Post@toneheim.no

 

Søknadsfrist mandag 7. juni 2021

 

 
NESTE