Snarvei til hovedinnholdet

Å bo på folkehøgskole

Har du besluttet å flytte til Toneheim for et år har du gjort et viktig og riktig valg. Vi gjør vårt ytterste for at du skal trives godt. Et velspillende ensemble av finstemte ansatte og et kreativt sosialt miljø gjør sitt for at helhetsopplevelsen skal bli best mulig.

På toppen av det hele, kommer glimrende fasiliteter for å sikre elevene god trivsel under et folkehøgskoleår de aldri vil glemme…

Internat

Alle de 170 elevene på Toneheim bor på skolen, i et såkalt internat. Dette består av moderne og stilfulle bygg som er energiøkonomiske. Her bor man i små, moderne rom – med elevstuer med store, åpne vinduer. Alle skolens fasiliteter med god tilgang til øvingsrom og nødvendig musikkutstyr – fellesområder med mulighet for volleyball og trening m.m. – er i umiddelbar nærhet og gjør det enkelt å finne seg til rette på Toneheim.

Varierte, kreative og sporty dager på Toneheim

Turmulighetene i nærområdet er flotte og Hamar er en kort busstur unna. Samholdet blant elevene på skolen er høyt prioritert hos oss! Tett oppfølging, både faglig og sosialt, sikrer deg en god opplevelse og et undervisningsopplegg tilpasset dine behov og ønsker – via en rekke spennende valgfag. Alt ligger til rette for et herlig studieår med mye musikk, sosial moro, lek og alvor i en fin balanse. Du skal bli en bedre musiker og utvikle deg videre som menneske på Toneheim!

Fellestue med TV og spill

Alle måltider inntas i en lys og trivelig matsal. Elevene spiser fire felles måltider om dagen. I tilknytning til matsalen er det en fellesstue med TV, stereoanlegg og piano. I fellesstua finner du kortstokk og brettspill. Skolen har fellesvaskeri med 13 vaskemaskiner og tørketromler.

FORRIGE SIDE
NESTE SIDE