Snarvei til hovedinnholdet

50-årsjubileum

Toneheim feirer 50 år i 2022–2023

Vil du være med å feire Toneheims femti første år? Det håper vi!

Vi ønsker å allerede nå komme ut med tidspunkt for den store festen slik at dere kan holde av datoen, gi oss kontaktinfoen din – og også svare ut en liten uforpliktende undersøkelse. På den måten får vi kartlagt hvor stor denne festen skal lages og at vi kan sende deg invitasjon og informasjon når alt er klart!

Svar ut denne linken og hold av helgen 19.–21. august 2022 for tidenes mimrefest på Hamar!

Del gjerne invitasjoner til dine medelever, grupper eller andre steder vi kan nå tidligere Toneheimere!

 

Hvordan skal feiringen foregå?

Foreløpig er alt i startgropen, men vi har besluttet at feiringen skal starte med en stor fest på Toneheim helgen 19.–21. august 2022. Hvis det blir nok påmeldinger så vil vi sette opp et stort telt og sammen med skolens øvrige områder og lokaler vil det danne rammen for feiringen. Hovedfesten vil være på lørdag og det vil være mulig å kun melde seg på den dagen, men det vil skje arrangementer også på fredag og søndag. Vi ser for oss at både nåværende og tidligere Toneheimere selv står for underholdningen og at det skal være mulig for mimring og en fin fest. Etter åpningsfesten så følger jubileumsåret årskullets faste opplegg og det vil være større og mindre arrangement gjennom året.

 

Forslag til opplegg og underholdning?

Ønsker du å underholde, har gode idéer eller ønsker å bidra? Send en mail til jubileumskomiteens leder, Erik Rastad, på e-post: erik@rastad.com.

NESTE SIDE