Snarvei til hovedinnholdet

Bli med på 50-årsjubileum

Meld deg på jubileumshelgen 19.–21. august 2022!

Vi legger opp til et treff helt i skolens ånd og skal sørge for kjempestemning. Det blir gode muligheter for å være sammen med eget kull og mimre. Det blir selvsagt skolekor, morgensamling, korps, orkester, ensembler, festmiddag, deilig mat og drikke – og i sentrum av det hele; skolen og et kjempetelt på parkeringsplassen. Aktiviteter, småscener, underholdning, øvelser +++ for de som ønsker å være med på det. Det kan ikke bli annet enn supergøy!

Meld deg på her

Påmeldingsfristen 1. mai er nå gått ut. De som er påmeldt er bindende påmeldt og vil ikke kunne få refundert penger ved avmelding. Det er fortsatt mulig å melde seg på treffet og å melde seg på med studentpris, men studentprisene har nå økt noe.

Fredag 19. august 2022

Fredags kveld er det lagt opp til innsjekk og get-together i teltet. Det blir deilig mat, underholdning og åpen scene. Kvelden avsluttes med jazzklubb i aulaen og forøvrig ellers alle muligheter til å henge med sitt eget kull og mimre.

Lørdag 20. august 2022

Lørdag starter vi med frokost og morgensamling og går over i obligatorisk skolekorøvelse. Etter en deilig lunch-buffet blir det for de som ønsker korps, kor, storband og andre ensembler som skal øve sammen til noe av kveldens underholdning. Utover ettermiddagen blir det anledning til mimring, tunkonserter og vorspiel for de forskjellige kullene. Bankettmiddagen på lørdag kveld blir i teltet og det serveres deilige tapasretter og blir underholdning fra Toneheim-ere. Jam i aulaen når natten stiger frem.

Søndag 21. august 2022

Frokost/lunch med avslutningsseremoni. Vi regner med å være ferdig til rundt kl 13.00 i hovedteltet.

Endringer kan forekomme så følg med på denne siden for siste oppdaterte informasjon. Endelig program vil bli sendt ut i god tid før selve treffet, og det blir anledning til å komme med innspill og ønsker, samt melde seg på eller foreslå underholdning.

Priser

Prisene inkl. alle måltider. Prisene inkluderer ikke drikke og overnatting:

  • Helg: (fredag kl 18.00–søndag kl 13.00) kr 1800,–
  • Helg student: (fredag kl 18.00–søndag kl 13.00) kr 850,–
  • Halv helg (lørdag kl 11.00–søndag kl 13.00) kr 1100,–
  • Halv helg student (lørdag kl 11.00–søndag kl 13.00) kr 650,–
  • Lørdagsbankett (lørdag kl 18.30–02.00) kr 600,–
  • Lørdagsbankett student (lørdag kl 18.30–02.00) kr 500,–

Studentpriser gjelder kun for heltidsstudenter med gyldig studentbevis under 26 år.

Bindende påmelding og betaling.

Overnatting og drikke kommer i tillegg. Toneheim har gjort avtaler med flere av byens hoteller. Mer info her lenger ned på denne siden. Det tilbys et begrenset antall plasser i grenda på skolen. Studenter og personer på dobbeltrom over to netter vil bli prioritert. Dere som ønsker å overnatte i grenda må søke om det i påmeldingsskjemaet ved påmelding.

Har du spørsmål? Kontakt Erik på erik@rastad.com

Meld deg på her

Du vil noen dager etter påmelding motta en bekreftelse med betalingsinformasjon. Vi ser helst at du betaler med VIPPS (707288), men du kan også betale direkte til bankkonto. Da er det viktig at du tydelig merker hva betalingen gjelder og for hvem.

Vipps: 707288
Konto: 1813 42 51286

– – –

Være kullkontakt?

Har du kontakt med mange fra kullet ditt?

Hvis du er blant de som har oversikt på hvor mange fra ditt kull befinner seg og har lyst til å engasjere deg litt? Vi har laget en egen Facebook-gruppe for kullkontakter hvor man bidrar så mye man har mulighet. Spør om gruppemedlemskap her.

Forslag til opplegg og underholdning?

Ønsker du å underholde, har gode idéer eller ønsker å bidra? Send en mail til jubileumskomiteens leder, Erik Rastad, på e-post: erik@rastad.com.

Frivillig?

Vi har behov for 15–20 frivillige til treffet. Det er oppgaver som rydding, servering, rigg, barsalg, vakthold og tilsvarende. Vi skulle gjerne hatt 1–2 som kunne drevet litt detektivarbeid etter tidligere elever. De frivillige betaler ikke for treffet og mat. Ta kontakt med Erik på erik@rastad.com​​​​​​​ hvis dette kan være aktuelt for deg.

Mat, allergener og dietter

Maten som serveres er i sine grunnprinsipper forklart over i programmet. Det vil bli bufféter og tapas, bestående av mye deilig og variert mat. Vårt kjøkken er godt kjent med de forskjellige diettønsker og allergiutfordringer, så det meste skal være hensyntatt. Vi gjør oppmerksom på at det er enkeltpersoner som kommer som er hyperallergiske for nøtter, så vi ber om at ingen tar med seg nøtteprodukter inn på området. Kontakt oss hvis det er spesielle behov som må ivaretas.

 

— — — — —

Overnatting og hotellavtaler

Det vil bli behov for mange å overnatte denne helgen. Vi har derfor sikret oss noen hotellavtaler som vi presenterer nedenfor. Det vil også bli mulighet for noen å overnatte på internatene på skolen. Mer informasjon om dette kommer i forbindelse med invitasjonen.

Clarion Collection Hotel Astoria
Vi har holdt av 90 rom for reservasjon frem til juni 2022.
• Enkeltrom: 990,– (pr rom/pr natt)
• Dobbeltrom: 1190,– (pr rom/pr natt)
Inkludert frokost, ettermiddagskaffe og kveldsmat.
Bestill på e-post: cc.astoria@choice.no eller på tlf. 62 70 70 00.
Henvis til «Jubileum Toneheim»
Mer informasjon om hotellet her

Scandic Hamar
Vi har holdt av 50 rom for reservasjon frem til 1. juni 2022.
• Enkeltrom: 990,– (pr rom/pr natt)
• Dobbeltrom: 1190,– (pr rom/pr natt)
• Trippelrom: 1390,– (pr rom/pr natt)
Inkludert frokostbuffet.
Bestill med booking-kode BTON190822 på nettsiden deres: scandichotels.no/hamar
Koden er gyldig i perioden: 02.08.2021 – 01.06.2022
Mer informasjon om hotellet her

Toneheim i grenda
Overnattingsplassene i grenda er nå fullbooket. Dere som ikke har fått tildelt plass, står på venteliste og det er fortsatt mulig å søke om å stå på venteliste.
• Dobbeltrom: 350,– (pr. person, pr. natt, inkl. sengetøy og håndklær)
Det er på noen dobbeltrom mulig å legge inn en ekstra madrass. Dette må i så tilfelle avklares på egen hånd med de to andre som bor på rommet. Pris kr 280,– pr natt.
Det er ikke flere enkeltrom igjen tilgjengelig.

Bobil
Det er noen få muligheter for bobilparkering i regi av Toneheim og treffet. Det er totalt 10 bobilplasser ved Ridabu skole som må forhåndsreserveres. Det er ingen tilknytningsmulighet for strøm, vann eller sanitær. Kun parkeringsplassen. Pris: 100,– for hele helgen. Ved behov for strøm eller annen tilknytning må vi henvise til Hamar kommunes vanlige plasser for bobiler.
Send mail til erik@rastad.com for å reservere plass.

Telt
Vi har satt av et lite hjørne på Toneheim (på plenen nedenfor Prestegården) for de som eventuelt ønsker å bo i telt. Det er maksimum plass til ti telt og plass til dette må forhåndsreserveres. Det blir ikke organisert noen bad-/toalett/vakthold-fasiliteter for disse. Send mail til erik@rastad.com for å reservere plass.