Snarvei til hovedinnholdet

Bli med på 50-årsjubileum

Meld deg på jubileumshelgen 19.–21. august 2022!

Vi legger opp til et treff helt i skolens ånd og skal sørge for kjempestemning. Det blir gode muligheter for å være sammen med eget kull og mimre. Det blir selvsagt skolekor, morgensamling, korps, orkester, ensembler, festmiddag, deilig mat og drikke – og i sentrum av det hele; skolen og et kjempetelt på parkeringsplassen. Aktiviteter, småscener, underholdning, øvelser +++ for de som ønsker å være med på det. Det kan ikke bli annet enn supergøy!

Meld deg på her

Fredag 19. august 2022

Fredags kveld er det lagt opp til innsjekk og get-together i teltet. Det blir deilig mat, underholdning og åpen scene. Kvelden avsluttes med jazzklubb i aulaen og forøvrig ellers alle muligheter til å henge med sitt eget kull og mimre.

Lørdag 20. august 2022

Lørdag starter vi med frokost og morgensamling og går over i obligatorisk skolekorøvelse. Etter en deilig lunch-buffet blir det for de som ønsker korps, kor, storband og andre ensembler som skal øve sammen til noe av kveldens underholdning. Utover ettermiddagen blir det anledning til mimring, tunkonserter og vorspiel for de forskjellige kullene. Bankettmiddagen på lørdag kveld blir i teltet og det serveres deilige tapasretter og blir underholdning fra Toneheim-ere. Jam i aulaen når natten stiger frem.

Søndag 21. august 2022

Frokost/lunch med avslutningsseremoni. Vi regner med å være ferdig til rundt kl 13.00 i hovedteltet.

Endringer kan forekomme så følg med på denne siden for siste oppdaterte informasjon. Endelig program vil bli sendt ut i god tid før selve treffet, og det blir anledning til å komme med innspill og ønsker, samt melde seg på eller foreslå underholdning.

Priser

Prisene inkl. alle måltider. Prisene inkluderer ikke drikke og overnatting:

  • Helg: (fredag kl 18.00–søndag kl 13.00) kr 1650,–
  • Helg student: (fredag kl 18.00–søndag kl 13.00) kr 800,–
  • Halv helg (lørdag kl 11.00–søndag kl 13.00) kr 1000,–
  • Halv helg student (lørdag kl 11.00–søndag kl 13.00) kr 600,–
  • Lørdagsbankett (lørdag kl 18.30–02.00) kr 590,–
  • Lørdagsbankett student (lørdag kl 18.30–02.00) kr 450,–

Studentpriser gjelder kun for heltidsstudenter med gyldig studentbevis under 26 år.
Det er et begrenset antall plasser (1100 personer).

Bindende påmelding og betaling innen: 1. mai 2022.
Etter 1. mai øker prisene og studentrabatten bortfaller.

Overnatting og drikke kommer i tillegg. Toneheim har gjort avtaler med flere av byens hoteller. Mer info her lenger ned på denne siden. Det tilbys et begrenset antall plasser i grenda på skolen. Studenter og personer på dobbeltrom over to netter vil bli prioritert. Dere som ønsker å overnatte i grenda må søke om det i påmeldingsskjemaet ved påmelding innen 1. februar 2022, fra da starter vi fordelingen av rommene. Dere vil motta en egen mail når det nærmer seg fordeling.

Har du spørsmål? Kontakt Erik på erik@rastad.com

Meld deg på her

Du vil noen dager etter påmelding motta en bekreftelse med betalingsinformasjon. Vi ser helst at du betaler med VIPPS (707288), men du kan også betale direkte til bankkonto. Da er det viktig at du tydelig merker hva betalingen gjelder og for hvem.

Vipps: 707288
Konto: 1813 42 51286

– – –

Være kullkontakt?

Har du kontakt med mange fra kullet ditt?

Hvis du er blant de som har oversikt på hvor mange fra ditt kull befinner seg og har lyst til å engasjere deg litt? Vi har laget en egen Facebook-gruppe for kullkontakter hvor man bidrar så mye man har mulighet. Spør om gruppemedlemskap her.

Forslag til opplegg og underholdning?

Ønsker du å underholde, har gode idéer eller ønsker å bidra? Send en mail til jubileumskomiteens leder, Erik Rastad, på e-post: erik@rastad.com.

— — — — —

Overnatting og hotellavtaler

Det vil bli behov for mange å overnatte denne helgen. Vi har derfor sikret oss noen hotellavtaler som vi presenterer nedenfor. Det vil også bli mulighet for noen å overnatte på internatene på skolen. Mer informasjon om dette kommer i forbindelse med invitasjonen.

Clarion Collection Hotel Astoria
Vi har holdt av 90 rom for reservasjon frem til juni 2022.
• Enkeltrom: 990,– (pr rom/pr natt)
• Dobbeltrom: 1190,– (pr rom/pr natt)
Inkludert frokost, ettermiddagskaffe og kveldsmat.
Bestill på e-post: cc.astoria@choice.no eller på tlf. 62 70 70 00.
Henvis til «Jubileum Toneheim»
Mer informasjon om hotellet her

Scandic Hamar
Vi har holdt av 50 rom for reservasjon frem til 1. juni 2022.
• Enkeltrom: 990,– (pr rom/pr natt)
• Dobbeltrom: 1190,– (pr rom/pr natt)
• Trippelrom: 1390,– (pr rom/pr natt)
Inkludert frokostbuffet.
Bestill med booking-kode BTON190822 på nettsiden deres: scandichotels.no/hamar
Koden er gyldig i perioden: 02.08.2021 – 01.06.2022
Mer informasjon om hotellet her

Toneheim i grenda
Det tilbys et begrenset antall plasser i grenda på skolen. Studenter og personer på dobbeltrom over to netter vil bli prioritert. Dere som ønsker å overnatte i grenda må gi beskjed om det i påmeldingsskjemaet.
• Dobbeltrom: 350,– (pr. person, pr. natt, inkl. sengetøy og håndklær)
• Enkeltrom: 700,–  (pr. person, pr. natt, inkl. sengetøy og håndklær)
Vi begynner fordeling av rom i grenda fra 1′. februar 2022 ut fra de som da har ønsket seg det. Begrenset antall plasser og det vil bli sendt ut egen betalingsinformasjon om det etter fordeling.