Snarvei til hovedinnholdet

Morten Sanner

Stilling: (tuba)

Fagområde: Tuba, korps og teorifag

tuba@toneheim.no
480 54 281

Morten Sanner har vært Toneheims tubalærer siden 1994. I tillegg til å undervise tubaistene i hovedinstrument, dirigerer han skolens janitsjarkorps. Han underviser også i fag som hørelære, didaktikk, konsertproduksjon – og mye mer som måtte passe.

Morten er utdannet fra Norges Musikkhøgskoles pedagogikkstudium i 1995. Etter dette har han jobbet som tubalærer ved de fleste videregående skoler på Østlandet, ved Ingesunds musikhøgskola i Sverige, og dirigert amatørkorps for både barn, unge og voksne. I et år jobbet han også i Sør-Afrika i prosjektet «Bands Crossing Boarders» for Norges Musikkorps Forbund (NMF) og Fieldband Foundation (FBF) i Sør-Afrika. Morten har vært en aktiv utøvende musiker med korte og lengre engasjementer i de fleste typer ensembler.

Morten er fra Hamar, og har vokst opp i korpsbevegelsen her. Etter studier, noen år arbeid over hele Sør-Norge, samt et år i Sør-Afrika flyttet Morten hjem igjen til Hamar og Toneheim. Kone og 2 barn er viktige medspillere i Mortens liv. Samtidig har tilskuerposisjon for de lokale storhetene HamKam og Storhamar vært viktig!