Snarvei til hovedinnholdet

Vår hverdag

På Toneheim handler det mye om musikk. Vi øver og spiller fra morgen til kveld. Timeplanen din vil inneholde mest spilling, men du vil også kunne velge støttefag som gehørtrening, musikkteori, komponering, og direksjon. Se vår presentasjon av valgfagene!

 

Felleskap er viktig på Toneheim. Frokost og kveldsmat spiser dere sammen på hyttene. Lunsj og middag spiser vi i skolens spisesal. Her serveres variert kost, og det er tilgang på vegetarmat til alle måltider.

På internatene har du tilgang til et enkelt kjøkken hvor du i tillegg til å lage frokost og kveldsmat kan steke en pizza eller bake en kake. I skolebygget finner du bibliotek og treningsrom.

Toneheim er basert på grunnleggende folkehøgskoleverdier. Hovedmålet er danning, og hele skolens virke er basert på dialog og at vi har tillit til elevene og kollegene. Elevene får være med å påvirke hverdagen og skolens aktivitet.

Sosialt

Å gå på folkehøgskole er en opplevelse for livet. Her får du sjansen til å bo med andre ungdommer som deler dine interesser. Her knyttes det vennskap for livet; opplev dype samtaler over en kopp te, lytt til musikk sammen og del morsomme og krevende opplevelser.

Trenger du noen å snakke med? Da vil du møte et personale med lang erfaring i veiledning av unge voksne. De vil møte deg som den du er. Trenger du hjelp utenfor vår kompetanse kan vi bistå med å formidle kontakt med hjelpeapparatet i lokalmiljøet.