Snarvei til hovedinnholdet

Randi Austeng

Stilling: (internatleder)

randi@toneheim.no

952 25 276

På Toneheim, har Randi ansvaret for det psykososiale bomiljøet. Det vil si det som ikke omhandler det musikkfaglige. Konkret handler det om planlegging og tilrettelegging av aktiviteter utenfor musikken, være en samtalepartner i forhold til psykisk helse eller sparre tanker om veien videre etter Toneheim. Randi kan bidra når det oppstår konflikter på hyttene, komme med råd og innspill i forhold til fysisk helse og sykdom, undersøke sår og teipe opp forstuede ankler, holde tak i og veilede på renhold og hytteregler, hjelpe til med å finne eksterne behandlere ved behov.

Randis fagbakgrunn er en bachelor innen sykepleier og videreutdanninger inne psykisk helse, coaching, karriereveiledning, krisehåndtering og mekling. Randi har erfaring fra samtale – og miljøterapi, pedagogikk, ledelse og som mamma og storesøster.

En stor glede i Randis liv, er menneskemøter, og på Toneheim opplever man mange – hver dag: «Jeg blir berørt og er takknemlig over muligheten jeg har til å bli kjent med elevene, og for å få oppleve hvordan de vokser som mennesker i løpet av tiden hos oss.»