Snarvei til hovedinnholdet

Et magisk år, fylt med musikkglede!

Hvert år tar vi inn omkring 170 personer som har én ting felles: de ønsker å la musikk og personlig utvikling spille hovedrollen i det neste året av sitt liv. Opptaket til skoleåret 20-21 starter 1. februar. Søk nå!

 

Send inn søknad her eller les mer om Toneheim

Pedagoger og musikere

På Toneheim Folkehøgskole får du tid og rom til å utvikle deg, du får nye impulser og innfallsvinkler til musikk, og mulighet for opplevd fremgang på instrumentet ditt. Det kommer godt med uansett hvilken vei du velger videre. Du får undervisning og veiledning innenfor det du ønsker å prioritere innen musikk og personlig utvikling, av lærere som er like gode pedagoger som de er musikere.

Mer enn en folkehøgskole

Du bor i en leilighet sammen med seks til ni andre, måltidene serveres i en stor kantine, oppvasktjenesten går på rundgang, og du lærer en masse om livet og det sosiale gjennom alle du møter. Det er som på alle andre folkehøgskoler, men i tillegg får du konsentrere deg om musikk i et helt år. Utvikle deg på instrumentet – eller som sanger – alene og sammen med andre. Og du blir en del av et fantastisk kor, bestående av alle de 160 elevene. Det er spesielt i både norsk og internasjonal sammenheng

Mennesket og musikken

Musikk betyr mye for elevene, men for Toneheim er det enkelte menneske viktigst. Musikk er et verktøy i den enkelte elevs personlige utvikling. Det er dette som er det unike ved Toneheim, og som gjør at svært mange tenker tilbake på sitt studieår med både glede og stolthet.

Alle burde gå på Toneheim

Vi er enig, men har dessverre kun plass til de nevnte 170. Er du en av dem? Er du en av dem som vil vie et helt år til musikalsk og personlig utvikling? Du finner link til søknadskjemaet nederst på siden – sammen med en liker-knapp. Hvis du ikke søker, trykk i alle fall på den. Er du ikke i målgruppen, men kjenner en ung musiker du tror passer hos oss: fortell vedkommende om Toneheim. Faren for at du får en venn for livet er stor.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

 

FORRIGE
NESTE