Snarvei til hovedinnholdet

Sommerdrift

Når skoleåret er ferdig drives skolen fortsatt for full maskin. Da er det sommerdrift. Flere tusen gjester er innom ulike sommerkurs, eller bruker Toneheim som overnattingssted under turneringer eller andre arrangementer i løpet av sommeren. De største leietakerne er Norges Musikkorps Forbund med 5 uker med kurs, Norges Korforbund med sin korsommerskole, Ung i Kor…

Når skoleåret er ferdig drives skolen fortsatt for full maskin. Da er det sommerdrift. Flere tusen gjester er innom ulike sommerkurs, eller bruker Toneheim som overnattingssted under turneringer eller andre arrangementer i løpet av sommeren. De største leietakerne er Norges Musikkorps Forbund med 5 uker med kurs, Norges Korforbund med sin korsommerskole, Ung i Kor Oslo, Gitarfestival og overnatting under Storhamar Cup og Briskebyturneringa. I tillegg har vi flere helger med gjenforeningstreff med tidligere Toneheimelever.

For mer info om rom og utstyr, sjekk denne siden:

Hvis du lurer på om vi har plass til et kurs til, eller trenger overnatting for en gruppe, ta kontakt med oss på post@toneheim.no.

FORRIGE
NESTE