Snarvei til hovedinnholdet

Jeg ville ikke byttet mitt år på folkehøgskole for noe

Kjære alle i alle aldre. For de som presser seg gjennom videregående, de som ennå ikke vet hva de vil og dere som allerede er i fast jobb men trenger en pust i bakken. Gjør dere klar for deres mest betydelige og energigivende pusterom på Toneheim folkehøgskole. I dette pusterommet vil du lære mer om…

Kjære alle i alle aldre. For de som presser seg gjennom videregående, de som ennå ikke vet hva de vil og dere som allerede er i fast jobb men trenger en pust i bakken. Gjør dere klar for deres mest betydelige og energigivende pusterom på Toneheim folkehøgskole.

I dette pusterommet vil du lære mer om musikk, vennskap og ikke minst deg selv.

Jeg var eleven som aldri ble fornøyd, pressa meg langt over grensene mine hver dag og sleit med å finne energi i hverdagen. Når videregående var over og alle eksamener unnagjort falt jeg rett og slett sammen og tanken på å gå rett videre på studier virket uutholdelig, så jeg starta på Toneheim. Ja vi lærte om musikk men vi lærte også om så mye mer gjennom hverrandre.

Du får vennskap som varer livet ut og i løpet av tiden på Toneheim så får dere også muligheten til å reise sammen. Budapest, Besseggen og andre steder rundt om i Norge. Selv om du kanskje ikke rekker å bli bestevenn med alle på folkehøgskolen så vet du at du vil bli møtt av et vennelig fjes for uansett hvilket fylke du er i så er det stor sannsynlighet at du vil møte på en eller flere toneheimere. 

Din reise gjennom folkehøgskole kan rett og slett bestemme eller forandre din mening om det du vil gjøre videre. Noen går videre innenfor en musikkutdanning og noen fortsetter innenfor den kursen som man allerede hadde sett for seg før man begynte på Toneheim.

Jeg ville ikke byttet mitt år på Toneheim folkehøgskole for noe. 

Velg folkehøyskole. Velg pusterom. Velg deg.

– Margrethe Vindorum Sveen, tidligere elev ved Toneheim Folkehøgskole.

FORRIGE
NESTE