Snarvei til hovedinnholdet

Koronaviruset

oppdatert 11.03
Retningslinjer for å forebygge smitte

Vi har informert om dette på morgensamling 28.2.2020 og 09.03.20. I henhold til pålegget fra myndighetene les mer her. Vi vil holde våre elever og ansatte oppdatert fortløpende rundt situasjonen med tanke på smittefare, rutiner og tiltak rundt Toneheim Folkehøgskole, ulike arrangement og skoleturer.

Lurer du fortsatt på hvordan du skal forholde deg til koronaviruset? Da kan du fortsette å lese denne artikkelen. Her finner du informasjon hva du selv kan gjøre for å redusere smittespredning.

NB: Artikkelen Oppdateres!

Toneheim folkehøgskole følger  Utenriksdepartementets og  Folkehelseinstituttets

reiseråd.

Toneheim ber elever og ansatte om å følge reiseråd fra Utenriksdepartementet (UD) og  Folkehelseinstituttet, samt følge ordinære hygienerutine.

God håndhygiene, både hos syke og friske, er viktig for å hindre smitteoverføring.

Hamar Kommune har ansvaret for det offentlige legetilbudet i regionen til Toneheim Folkehøgskole. Kommunen har også informasjon ute på sine nettsider om hvordan befolkningen skal forholde seg til smittefaren. Les mer her:

Elever og ansatte eller tilreisende fra og i berørte områder anbefales:

 

På grunn av situasjonen med koranavirus har Toneheim Folkehøgskole innført retningslinjer for å forebygge smitte.

Dersom du har:

  • Symptomer på luftveisinfeksjon
  • Vært i områder med vedvarende spredning av koranaviruset, SARS-CoV-2 de siste 14 dagene.

Ønsker vi at du ikke går inn i skolebygget. Om du har vært på prøvespill og kjenner deg igjen i de to punktene over, ønsker vi at du skal dra til hjemkommunen din. Når du kommer hjem ring fastlegen og følg retningslinjene de gir. Vi regner da med at dere vil få en karantene tid hjemme før dere får lov av legen til å reise tilbake til skolen.

  • Vi ønsker at alle elver vasker hender hyppig. Både før undervisning, måltider og ved bruk av fellesrom på internatene.
  • Det er viktig at hyttevasken på onsdager gjennomføres nøye, både på fellesrom og soverom. Det er viktig å vaske over alle kontaktoverflater, slik som dører, kjøkkeninnredning og håndtak.
  • Vi ønsker ikke besøk!

Vi følger «føre var prinsippet» i henhold til retningslinjer fra Hamar kommune.

I henhold til skoletur så følger vi utviklingen nøye. Har du spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen på Toneheim Folkehøgskole.

 

FORRIGE
NESTE