Snarvei til hovedinnholdet

Hva skal jeg pakke?

Så gøy at du skal starte på Toneheim! Hjertelig velkommen – Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Her kommer noen tips til pakkeliste og hva som bør være med i bagasjen for å gjøre året ditt på toneheim best mulig. Pakkeliste: Instrument Notestativ Konsertantrekk, se eget avsnitt nedenfor Sengetøy (dyne, pute) Laken,…

Så gøy at du skal starte på Toneheim! Hjertelig velkommen – Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Her kommer noen tips til pakkeliste og hva som bør være med i bagasjen for å gjøre året ditt på toneheim best mulig.

Pakkeliste:

Instrument

Notestativ

Konsertantrekk, se eget avsnitt nedenfor

Sengetøy (dyne, pute)

Laken, dynetrekk og putevar

Håndklær

Toalettsaker

Fjellsko/joggesko, vindtøy, regntøy, lue og votter, ullgenser, klær til å bruke i fjellet og en ryggsekk (liten) til dagstur i Jotunheimen.

Sovepose

innesko og klær til å bruke på treningsrommet og ballaktiviteter i gymsalen.

Termos

Elektronikk: pc, ladere til mobil/pc, headset osv.

Gyldig pass og europeisk helsetrygdekort til skoletur i april/mai

Noen synes også det er hyggelig å ha med ting for å gjøre rommet hyggelig (skolen ligger 7km fra IKEA, jysk og lignende)

Kleshengere

skittentøyskurv

slippers til å gå mellom husene er anbefalt fra tidligere elever

Toneheim sitt konsertantrekk:

Gutter; Svart penbukse og jakke – gjerne dress, hvit skjorte, svart skjorte, svarte pensko

Jenter; Hvit overdel, svart overdel, svart penbukse eller svart skjørt / svart kjole, svarte pensko. Russerød detalj som f. eks. skjerf, blomst/rose, vest, smykke, sko

Andre nyttige tips:

 • Se på programmet for de første ukene og prioritere hva du pakker etter det.

 • Husk at du kan hente ting hjemme allerede i høstferien /frihelg. Det er noe begrenset oppbevaringsplass på rommet så det kan være lurt å ikke ta med alt du trenger for hele året med en gang.

 • Ta med deg det du trenger både til hverdag (mest hverdag) konsert og fest, både til innendørs og utendørs bruk. Husk at det kan være varmt i august, men allerede i oktober kan minusgradene komme.

 • Når det kommer til klær så pakker du det som du føler deg komfortabel med å bruke. Det er ikke noe klespress på Toneheim.

 • Vær frempå for å bli kjent med medelever, skolebygget, lærere og andre ansatte.

 • Tenk langsiktig, skaff deg gode arbeidsvaner fra starten i henhold til dine ønsker.

 • Prioriter søvn og jobb med å «gå glipp av» – det er mye som skjer på Toneheim hele tiden. Du må kunne lage deg rutiner fra å lade batterier. Les mer om søvnforskning her

 • Lag en rutine på når du skal vaske klær fra starten av.

 • Vær inkluderende for alle.

 • Tegn innbo og reiseforsikring.

 • Bytt fastlege Her.

De første ukene er blant de kjekkeste å se tilbake på, men de kleineste dagene å kanskje være midt oppi (litt krampe sosialisering). Vær derfor åpen for det du møter, og nyt starten av toneheim ! Du vil være omgitt av bare nye fjes og mange ukjente folk. Husk at det er likt for alle. Toneheim vil legge til rette for at du får et så godt år som mulig og vi legger opp til mye bra sosialt program i starten.

FORRIGE
NESTE