Snarvei til hovedinnholdet

Opptaket begynner 1. februar

Toneheim har ingen søknadsfrist. Men det kan være lurt å søke allerede nå! Det strømmer inn med søknader til Toneheim for tiden. Mange har fått med seg at det er lurt å søke tidlig hvis man vil sikre seg plass til høsten 2022!

Hvis du er interessert i å søke  for inneværende skoleår, ta kontakt direkte med skolen Vi starter inntak av nye elever fra 1. november til skoleåret 2023-24. Det er lurt å søke før 1. februar fordi enkelte linjer synes å ville fylle seg opp relativt fort. Å gå på Toneheim er veldig populært, trygt og meningsfylt.

Er du usikker på hva du skal skrive i søknaden din?

Toneheim vil sende ut mange tilbud om plasser de første dagene i februar. For de mest populære linjene kan det bety at alle plassene blir tatt i forbindelse med det første opptaket. Er du fortsatt usikker? Sjekk ut vår youtube kanal for mer inspirasjon.

Mens mange studenter har digital undervisning og sitter mye alene, lever årets folkehøgskoleelever omtrent som normalt! Om du er musikk interessert og har lyst på et trygt og sosialt år – send oss gjerne en søknad i dag!

NESTE